Gå direkt till innehåll
Glada hamndagar 2023 i HallandsHamnar
Glada hamndagar 2023 i HallandsHamnar

Pressmeddelande -

Stor framgång under Hamndagarna 2023

Vilka fantastiska Hamndagar det blev! Vi är oerhört glada över att så många kom för att fira våra första tio år med oss. Med 1 240 besökare i Halmstad och 1 004 i Varberg var det verkligen roligt att se hur engagerade och entusiastiska alla var. Och att vi fick möjlighet att visa hur vår vardag ser ut och dela vår passion med dem.

Av allt som hände under de två lördagarna var det en sak som värmde lite extra i hjärtat. Det var Deromes aktivitet i Varberg – och att den resulterade i att vi, tillsammans med Derome, har skänkt 20 000 kr till Almers Hus och cancerdrabbade familjer.

Ett stort tack till alla som deltog.

Ämnen

Kategorier

Regioner


HallandsHamnar AB är ett bolag med två hamnar, en i Halmstad och en i Varberg.

Företaget bildades 1 januari 2013 och är en samverkan mellan Halmstad kommun och Varbergs kommun. HallandsHamnar AB erbjuder ett komplett utbud av hamntjänster såsom ro-ro, containers,
bilar, flytande och fast bulk, projektlaster, recycling, m.m. HallandsHamnar erbjuder även helhetskoncept inom bland annat sågade trävaror samt intermodaltrafik, järnvägspendlar och tredjepartlogistik.

Kontakter

Katrin Lemming Thulin

Katrin Lemming Thulin

Presskontakt Kommunikationschef Kommunikation +46 (0)721774824

Hallands Hamnar en fullservicehamn

Vi är en fullservicehamn som är specialister på att hantera allt från containers och RoRo till skogsprodukter och flytande bulk. Vår styrka ligger i att arbeta nära och tillsammans med våra kunder. På så vis kan vi förstå hela affären och skapa nya kundunika lösningar som optimerar flöden och ökar effektiviteten, vilket ofta leder till både kostnadsbesparingar och ökad konkurrenskraft. Vi tar hand om hela logistikkedjan, från start till mål. Och ser till att allt däremellan flyter på.
Vi är ett kommunägt och vinstdrivande bolag som ger avkastning till våra ägare, Varbergs och Halmstads kommuner. Med cirka 140 anställda, omsatte vi omkring 348 miljoner kr 2023 och hanterade cirka 4,3 miljoner ton gods. För mer information, besök hallandshamnar.se

Hallands Hamnar AB
Box 1
301 02 Halmstad
Sverige